VIDEO Muža odsúdili na 20 rokov za mrežami za útok kyselinou v nočnom klube

NETKY.SK • 20 December 2017, 13:46 • 2 min
VIDEO Muža odsúdili na 20 rokov za mrežami za útok kyselinou v nočnom klube

LONDÝN - Muža, ktorý v apríli zaútočil kyselinou na ľudí v nočnom klube vo východnom Londýne, odsúdili na 20 rokov väzenia a ďalších päť rokov podmienečne.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný Arthur Collins, ktorý pri incidente zranil 22 ľudí, počas procesu priznal, že na návštevníkov podniku vylial tekutinu, tvrdil však, že si myslel, že to bola droga. Minulý mesiac ho súd uznal vinným z deviatich prípadov ublíženia na zdraví a piatich prípadov ťažkého ublíženia na zdraví.

Collinsa už v minulosti šesťkrát odsúdili za vyhrážanie, držbu drog či riadenie auta pod vplyvom alkoholu. V čase incidentu bol ešte stále v podmienke za napadnutie muža v nočnom klube z decembra 2015. Collins je bývalým priateľom britskej televíznej osobnosti Ferne McCann a podľa súdu sa jej a tiež jej matke v minulosti vyhrážal, že na nich vyleje kyselinu.

 

img

 



Útok sa stal 17. apríla v nočnom klube Mangle E8. Predchádzala mu hádka medzi Collinsom a skupinou mužov. Viacero ľudí v dôsledku kyseliny čiastočne osleplo alebo utrpelo popáleniny.

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies