VIDEO Muž vyhral už druhýkrát v lotérii milión dolárov!

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 08:34 • 2 min
VIDEO Muž vyhral už druhýkrát v lotérii milión dolárov!

WEST BABYLON - Stavebný robotník z amerického štátu New Yorku Bruce Magistro, ktorý vyhral pred štyrmi rokmi milión dolárov v lotérii so stieracími žrebmi, znovu získal hlavnú výhru vo výške milión dolárov.

slovakia

left justify in out

Nemožno ho však nazvať šťastlivec, napísala v stredu tlačová agentúra AP.

 

Po tom, čo Magistro v roku 2012 vyhral milión prvýkrát, jeho manželka Yvonne prehrala trojročný boj s rakovinou. Väčšina peňazí z výhry išla na zaplatenie jej účtov za lekársku starostlivosť.

 

 

"Odišla pred dvoma rokmi presne na deň," povedal v stredu Magistrov syn Nick Mayers. Dodal, že si je istý, že druhá výhra je matkin spôsob, ako sa odplatiť rodine za pomoc.

 

"Toto je určite dar, od matky otcovi," uviedol Mayers.

 

Zástupcovia štátnej lotérie predstavili Magistra na tlačovej konferencii na benzínovej stanici na ostrove Long Island v štáte New York, kde si 11. apríla kúpil svoj druhý výherný tiket.

 

Magistro vysvetlil, že lósy si kupuje každý deň a za jeden stierací žreb v lotérii Win for Life minul 20 dolárov aj v osudný deň na benzínovej pumpe Mike's Super Citgo v meste West Babylon na Long Islande.

 

 

"To nie je možné," povedal si Magistro, keď zotrel tiket a zistil, že vyhral milión dolárov. "Nemohol som jednoducho uveriť, že sa mi to podarilo dvakrát," dodal.

 

Výherca má teraz v pláne podeliť sa o peniaze so svojimi troma deťmi a snúbenicou.

 

Magistro vyhral v roku 2012 milión dolárov v inej lotérii so stieracími žrebmi, ale výherný tiket si aj vtedy kúpil na rovnakej benzínovej stanici.

 

Magistro vyhral druhý milión v lotérii Win for Life, do ktorej sa zapojil vôbec prvýkrát. Výhra znamená, že mu budú vyplácať 1000 dolárov každý týždeň do konca života, ale celkovo minimálne sumu vo výške milión dolárov.

 

Predstavitelia štátnej lotérie vyhlásili, že pravdepodobnosť, že Magistro vyhrá v lotérii Win for Life, bola 1 k 7.745.600. A pravdepodobnosť, že vyhrá lotériu Extreme Cash v roku 2012, bola 1 k 2.520.000.

 

Vyhrať v dvoch lotériách však nie je až také nevídané. Žena s rakovinou prsníka v americkom štáte Severná Karolína vyhrala vo februári v lotérii milión dolárov a minulý mesiac sa jej znova podarilo vyhrať 250.000 dolárov. V roku 2012 muž z predmestia Chicaga vyhral milión dolárov v lotérii Merry Millionaire, pričom o deväť rokov skôr vyhral rovnakú sumu peňazí.

 

Magistro povedal, že peniaze využije na zaplatenie účtov a na dovolenku. Na záver zažartoval: "Dúfam, že vyhrám znova. Do tretice všetko dobré."

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona