VIDEO Muž vyhodil z okna taxíka prázdnu fľašu, šoférova neuveriteľná reakcia na seba nenechala dlho čakať!

NETKY.SK • 12 September 2018, 15:00 • 2 min
VIDEO Muž vyhodil z okna taxíka prázdnu fľašu, šoférova neuveriteľná reakcia na seba nenechala dlho čakať!

Tento taxikár podobné správanie zjavne nestrpí.

slovakia

left justify in out

Vodiči na jednej z ciest neďaleko ruského Petrohradu mali pred niekoľkými dňami o „zábavu“ postarané. Počas pomalého posúvania sa v kolóne stereotypnú jazdu náhle prerušil incident, o ktorý sa postaral istý taxikár. Jeho priebeh zaznamenala palubná kamera šoféra idúceho za ním.

 

Na zázname je vidieť, ako sa z okna taxíka vystrčí ruka, pričom vyhodí prázdnu fľašu od piva do priekopy. Za tým však nasledovala okamžitá reakcia taxikára, ktorý je na znečisťovanie prírody evidentne veľmi citlivý. Rozsvietil výstražné svetlá, vystúpil z auta, vodičovi za sebou sa ospravedlnil za zdržanie, vyhodenú fľašu odpratal spať do kabíny a svojho zákazníka sediaceho na mieste spolujazdca ráznym chmatom vyhodil z auta. Aby toho nebolo málo, po tom, ako sadol späť za volant sa rozčúlene otočil do protismeru a zjavne podguráženého muža nechal pri ceste.

 

Nevhodne sa správajúci pasažier teda dostal poriadnu lekciu. „Takto vyzerá spravodlivosť,“ okomentoval situáciu jeden zo svedkov. Mladý muž si nabudúce zrejme rozmyslí, v akom stave nastúpi do taxíka a ako sa v ňom bude správať.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies