VIDEO Muž v Prahe zle zaparkoval, mestská polícia ho brutálne spacifikovala!

NETKY.SK • 25 Máj 2018, 12:50 • 2 min
VIDEO Muž v Prahe zle zaparkoval, mestská polícia ho brutálne spacifikovala!

Pražská mestská polícia neadekvátne zasiahla voči zle parkujúcemu mužovi, pohoršila tým verejnosť.

slovakia

left justify in out

Problém s parkovaním v centre má zrejme každé mesto. Praha nie je výnimkou. Okúsil to aj istý muž, ktorý potreboval vyzdvihnúť svoju ženu a dieťa, preto zaparkoval na mieste, kde parkovať nemal.

 

Celý incident sa odohral na Václavskom námestí ešte minulý rok, no video, ktoré ho dokumentuje, sa na verejnosť dostalo až teraz. Muža sediaceho v aute zastavenom v zákaze tu nachytala mestská polícia. Podľa svedkov hriešnik dobrovoľne vystúpil z auta a s policajtami začal diskutovať. Táto situácia však po chvíli vyústila do policajnej brutality, ktorú by v takomto prípade nikto nečakal.

 

Po chvíli na miesto dorazili posily a tie sa okamžite po vystúpení z auta bez preverenia situácie na muža vrhli, zhodili ho na zem a za použitia hrubej sily ho naložili do auta. Svedkovia a ani video však nedokazujú, že by bol muž agresívny a snažil sa o útek tak, ako to opisovala polícia vo svojom oficiálnom vyhlásení.

 

Dotknutý muž následne podal na neadekvátne správanie polície sťažnosť, no nepochodil, pretože Štátny zá­stupca po­stup po­lí­cie ozna­čil za správny. Avšak tí, ktorí boli priamymi účastníkmi nepríjemného incidentu sa vyjadrili, že vyškolený policajt by mal podobnú situáciu riešiť úplne iným spôsobom a myslia si, že príslušníci postupovali nanajvýš neprofesionálne.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona