FOTO + VIDEO Muž strávil takmer rok lepením zápaliek do tvaru veľkej gule: Pozrite sa, čo sa stalo, keď ju zapálil!

NETKY.SK • 17 Február 2018, 12:00 • 2 min
FOTO + VIDEO Muž strávil takmer rok lepením zápaliek do tvaru veľkej gule: Pozrite sa, čo sa stalo, keď ju zapálil!

Mladý Newyorčan dostal šialený nápad. Zo 42-tisíc zápaliek vytvoril guľu, ktorú následne zapálil. Pozrite sa, ako to dopadlo!

slovakia

left justify in out

Tiež ste si všimli, ako prudko vzbĺkne síra na zápalke po tom, čo ňou škrtnete? Možno niekomu prebleslo hlavou, že by mohlo byť zaujímavé sledovať, ak takto zapálime viac zápaliek naraz. Tento mladý muž z New Yorku to aj reálne vyskúšal a svojim videom zaujal mnohých.

 

Rozhodol sa, že zápalky zlepí dokopy tak, aby vytvárali jednu veľkú guľu. Na nej mal efekt totiž najväčší potenciál vyniknúť. Táto „mravčia práca“ mu zabrala celých desať mesiacov. A potom prišiel dlho očakávaný deň D.

img

Zdroj: YouTube

 

Mladík sa na svojom „projekte“ skutočne narobil, rozhodne si preto tento zaujímavý pokus nechcel nechať len pre seba. Pripravil si viacero kamier a pred nich umiestnil dostatočne upevnenú zápalkovú guľu. Nasledoval posledný krok, škrtnutie zápalkou a...!

 

42-tisíc hlavičiek síry sa postupne efektne zapaľovalo. Pohľad na toto zaujímavé divadlo mohol evokovať nejakú zanikajúcu planétu. Každopádne, desať mesiacov práce sa v priebehu niekoľkých sekúnd zmenilo na čierny uhoľ. Výmyselnému Newyorčanovi to však stálo za to, na internete totiž získal veľa pozornosti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona