VIDEO Muž sa vozil na streche autobusu MHD v Bratislave

NETKY.SK • 23 Apríl 2015, 11:25 • 2 min
VIDEO Muž sa vozil na streche autobusu MHD v Bratislave

BRATISLAVA - Polícia prešetrí prípad jazdy muža na streche autobusovej linky MHD č. 21 v Bratislave. Skutok zaevidovala ako priestupok proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. Informoval o tom bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

slovakia

left justify in out

Policajné hliadky boli v utorok (21.4.) v popoludňajších hodinách vyslané, aby preverili oznámenie, podľa ktorého sedel na streche autobusu linky č. 21 muž. "Hodnovernosť tohto oznámenia sa za prítomnosti pracovníkov dopravného dispečingu nepotvrdila," priblížil Szeiff.

 

Následne bol Krajskému riaditeľstvu Policajného zboru SR v Bratislave doručený videozáznam zobrazujúci čiernu jazdu. Polícia ho podľa Szeiffa prijala ako podnet a vykoná na základe neho objasňovanie skutku.

 

 

"Ako vyplýva z uvedeného záznamu, neznámy muž sedel na streche idúceho autobusu MHD chrbtom v smere jazdy a svojím nerozvážnym konaním si neuvedomil riziká s tým spojené," uviedol policajný hovorca. Upozornil, že mohlo dôjsť k závažnej dopravnej nehode alebo inej udalosti ohrozujúcej život a zdravie účastníkov cestnej premávky.

 

Polícia sa obracia na svedkov incidentu s výzvou, aby pomohli svojimi poznatkami objasniť priestupok. Informácie môžu poskytnúť na bezplatnom policajnom telefónnom čísle 158 alebo ktoromkoľvek útvare Policajného zboru.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies