VIDEO Muž sa rozhodol, že sa osobne postará o organizáciu dopravy v meste: Nedopadlo to však podľa jeho predstáv

NETKY.SK • 5 December 2017, 15:30 • 2 min
VIDEO Muž sa rozhodol, že sa osobne postará o organizáciu dopravy v meste: Nedopadlo to však podľa jeho predstáv

Čínsky vodič bol dopravou v meste už natoľko znechutený, že vzal situáciu do vlastných rúk.

slovakia

left justify in out

Dopravné zápchy sú dennodennou súčasťou života väčšiny ľudí pracujúcich v mestách. Keď sa podvečer ponáhľate z roboty domov, na nálade vám nekonečné kolóny a nervózni či nezodpovední šoféri rozhodne nepridajú. A, samozrejme, platí, že čím väčšie mesto, tým horšia situácia.

 

Svoje si rozhodne už zažil aj istý čínsky šofér, ktorý bol stavom ohľadom organizácie dopravy natoľko znechutený, až prebral iniciatívu a urobil to po svojom. Rozhodol sa, že dopravné značenie trochu upraví.

 

Muž chcel pravdepodobne dopomôcť prehľadnosti premávky, a tak začal uprostred križovatky v čase, keď sa tam premávali autá, kresliť vodorovné dopravné značky. „Úprimne povedané, som veľmi šťastný, že do mňa nenarazilo žiadne auto, keď som maľoval tie šípky,“ priznal neznámy dobrodruh.

 

Tento počin sa však nedočkal patričného ocenenia, práve naopak. Na križovatku bola privolaná polícia, ktorá samozvaného cestára zatkla a následne mu udelila „mastnú“  pokutu. Pochopiteľne, všetky šípky, ktoré tento pán pracne namaľoval, boli pozatierané. Celá jeho snaha teda vyšla nazmar.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona