VIDEO Muž sa pokúšal prejsť po lane medzi dvoma balónmi, vášeň ho stála život

NETKY.SK • 8 Január 2016, 17:00 • 2 min
VIDEO Muž sa pokúšal prejsť po lane medzi dvoma balónmi, vášeň ho stála život

DEMONE - Muž známy pre vysoko rizikové aktivity, ako chôdza po lane či výškové zoskoky, zomrel počas exhibície, keď sa pokúšal prejsť po lane medzi dvoma balónmi.

slovakia

left justify in out

Francúz Tancredi Meleto zomrel potom, ako sa nešťastnou náhodou šmykol a spadol z obrovskej výšky nad francúzskym mestom Drome vo štrvtok.

 

Meleto bol členom kaskadérskej skupiny Flying Frenchies, ktorá je okrem výškových zoskokov známa najmä dych vyrážajúcimi prechodmi po lane medzi horskými masívmi a mrakodrapmi.

 

„Tancredi Meleto bol veľký milovník života, bohužiaľ nás príliš skoro opustil,“ uviedol na facebookovej stránke hovorca skupiny. "Zanechal v nás krásne spomienky a chuť slobody. Jeho mottom bolo vyskúšať všetko, aspoň raz."

 

Meleto (32) sa narodil v Meurthe-et-Mosellem, neskôr však vyrastal v Hérault a postupne objavoval čaro hôr. Zanechal za sebou svoju partnerku Tiphaine Breillot a malú dcérku.

 

Nebojácny Meleto sa stal kaskadérom na plný úväzok, vystupoval v reklamách i videách, zúčastňoval sa na koncertoch ale aj odborných prednáškach.

 

"Robil to, čo miloval. Žil svoju vášeň. On žil,“ spomína na priateľa Pascal Cornuez

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies