VIDEO Muž sa pokúšal pred nahnevanou ženou utiecť tak zúfalo, až sa rozhodol újsť oknom: Takmer sa zabil!

NETKY.SK • 3 Október 2018, 12:05 • 2 min
VIDEO Muž sa pokúšal pred nahnevanou ženou utiecť tak zúfalo, až sa rozhodol újsť oknom: Takmer sa zabil!

Partnerská hádka sa takmer zmenila na tragédiu po tom, ako sa muž pokúsil žene utiecť z okna na piatom poschodí.

slovakia

left justify in out

Jedno zo sídlisk v hlavnom meste Kazachstanu malo v sobotu postarané o poriadne „divadlo“. V jednom z bytov sa totiž strhla partnerská hádka, ktorá sa vyostrila natoľko, až musela zasahovať polícia. Mužovi pritom išlo o život!

 

K vyhroteniu situácie došlo vo chvíli, keď sa zúfalý manžel pokúsil opustiť byt. Žena však vzala kľúče, byt zamkla a partnera von nepustila. Ten jej však povedal, že pokiaľ neodomkne, vyskočí hoci aj z okna, len aby tu s ňou nemusel byť. A okolnosti ho k tomu naozaj dohnali. Muž sa postavil na okennú rímsu na piatom poschodí, avšak nerátal s tým, že jeho manželka zatvorí okno.

 

Čoskoro mu začali dochádzať sily, pričom žena celú situáciu len ticho sledovala spoza skla. „Už sa neudržím, pusť ma dovnútra,“ kričal. Život mu však nezachránila vlastná žena, ale policajt v civile, ktorý zhodou okolností prechádzal okolo. Keď zbadal, čo sa deje, okamžite sa dostal do bytu a vysileného muža vtiahol späť dovnútra.

 

Desivý incident sa skončil príchodom policajnej hliadky a sanitky, ktorá muža vzala do nemocnice, zatiaľ čo ženy sa ujali policajti.

 

Video uverejnil portál Msn News a pozrieť si ho môžete TU.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies