VIDEO Muž sa fotí v ružovej sukni po celom svete, aby rozosmial svoju manželku s rakovinou!

NETKY.SK • 16 December 2013, 15:30 • 2 min
VIDEO Muž sa fotí v ružovej sukni po celom svete, aby rozosmial svoju manželku s rakovinou!

NEW YORK – Keď jeho manželke Linde diagnostikovali rakovinu prsníka, Bob Carey sa rozhodol spraviť niečo nezvyčajné. Obliekol si ružovú sukňu, ktorú nosia baletky a začal sa fotiť na miestach po celom svete.

slovakia

left justify in out

Bob sa rozhodol, že liek je najlepšia medicína, a tak chcel vtipnými fotografiami rozveseliť svoju manželku a dodať jej odvahu v boji proti zákernej chorobe. Bol takmer všade od Lincolnovho memoriálu v New Yorku až po Brandenburskú bránu v nemeckom Berlíne, všade má fotografie iba v ružovej sukni pre baletky.

Jeho žena Linda si tieto fotografie zobrala so sebou do nemocnice. „Vidieť môjho manžela ako tancuje iba v ružovej sukni ma robí neuveriteľne šťastnou,“ povedala Linda. Fotografie však nepomohli len jej, ale ukázala ich aj ostatným pacientkam. Tým fotografie pomohli rovnako ako Linde.

Bob spolu so svojou manželkou Lindou založili Nadáciu Carey, ktorá podporuje ženy v boji proti rakovine prsníka.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies