VIDEO Muž s malým dieťaťom zostali visieť nad jazierkom s aligátormi

NETKY.SK • 11 Júl 2018, 08:38 • 2 min
VIDEO Muž s malým dieťaťom zostali visieť nad jazierkom s aligátormi

ORLANDO - Do nepríjemnej situácie sa v sobotu dostal muž so synom v jednom zo zábavných parkov v meste Orlando na Floride. Dvojica si chcela vyskúšať atrakciu zvanú lanový sklz, na ktorej sa mala prepraviť z jednej strany jazierka plného aligátorov na druhú. Namiesto toho sa však zasekla a zostala visieť nad vskutku nebezpečným miestom, píše Daily Mail.

slovakia

left justify in out

„Vážne si myslíte, že máte zlý deň? Dovoľte mi, aby som vám ukázal, ako vyzerá naozaj zlý deň,“ hovorí kameraman na videu, na ktorom je vidieť muž s chlapčekom, ktorí visia asi 12 metrov nad jazierkom s aligátormi v zábavnom parku Gatorland.

 

 Manažér parku Nick Cahippina v rozhovore pre televíznu stanicu WESH uviedol, že podobné situácie nie sú na tejto atrakcii výnimočné. Tamojší pracovníci sú vraj školení, aby uviaznutých návštevníkov vyslobodili za niekoľko minút. Dodal, že dvojica nebola ani chvíľu v nebezpečenstve.

 

Podľa Cahippina sú príčinou týchto situácií poryvy vetra a vyslobodenie trvá obvykle 10 až 15 minút. V tomto prípade však vraj s ohľadom na hmotnosť muža trvala záchrana o niečo dlhšie.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies