VIDEO Muž opakovane ohrozoval seba aj ostatných, kamarát sa rozhodol dať mu poriadnu príučku!

NETKY.SK • 15 Máj 2018, 13:40 • 2 min
VIDEO Muž opakovane ohrozoval seba aj ostatných, kamarát sa rozhodol dať mu poriadnu príučku!

Nepoučiteľný Američan dostal životnú lekciu od svojho kamaráta, ktorý sa už nemohol pozerať na jeho počínanie.

slovakia

left justify in out

Alkohol je metla ľudstva, zvykne sa hovoriť. Nemusí to tak byť zakaždým, no je nesmierne dôležité vedieť s ním adekvátne nakladať. To však, bohužiaľ, nebol prípad istého Američana, ktorý si opakovane v podnapitom stave sadol za volant a spôsobil viaceré incidenty. Napriek tomu, že si už takto narobil kopec problémov, urobil to znova a skončil v nemocnici. Tu si ho podal jeho kamarát.

 

Známy youtuber sa rozhodol, že zinscenuje situáciu, ktorou svojho nezodpovedného priateľa poriadne vyľaká. Keď sa v nemocnici prebral, lekár mu oznámil, že po nehode, ktorú si spôsobil, bol 10 rokov v kóme.

 

Aby to bolo ešte autentickejšie, v jeho izbe vysielali v televízii fiktívne správy z budúcnosti, v ktorých odzneli napríklad informácie, že Miley Cyrus bola zatknutá za varenie pervitínu, alebo že Justin Bieber oslavuje 10. výročie so svojim partnerom Dalom Earnhardtom, pretekárom Nascar.

 

Následne do nemocničnej izby vstúpil samotný „režisér“ fingovanej scénky preoblečený za lekára, a podával pacientovi podrobnejšie informácie o jeho zdravotnom stave. Táto konverzácia sa ale čoskoro zmenila na „priateľské“ fackovanie a výčitky za nezodpovednosť.

 

Nedisciplinovaný šofér si z tejto skúsenosti hádam konečne vzal ponaučenie a s alkoholom nadobro skončí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies