VIDEO Muž nachytal ženu ako ho podvádza, autom zdemoloval dom!

NETKY.SK • 25 Október 2013, 14:02 • 2 min
VIDEO Muž nachytal ženu ako ho podvádza, autom zdemoloval dom!

NEW YORK – Keď zistíte, že vás partner podvádza niekedy stratíte nervy. Tento muž z jedného amerického mesta bol natoľko rozzúrený, že zdemoloval svoj vlastný dom.

slovakia

left justify in out

Američan sa vrátil domov z práce, keď vo svojej spálni pristihol jeho manželku s iným mužom. Pod náporom emócií sa rozhodol, že dom, v ktorom sa tento nechutný incident udial zrovná so zemou. Celú situáciu zachytil ich sused na video.

Na začiatku videozáznamu muž cúva z domu, do ktorého práve zaparkoval. Keď sa z domu dostal dupol na plyn, spravil otočku na svojom vlastnom trávniku a vpálil to rovno do okna a skončil pravdepodobne v obývačke.

Muž, ktorý video zavesil na svoj YouTube kanál napísal: „Zachytil som toto, keď som sa vracal z práce domov. Muž prichytil svoju ženu ako ho podvádza a rozhodol sa vziať veci do svojich rúk tak, že zdemoloval svoj dom.“  

Po opadnutí emócii sa muž pravdepodobne chytal za hlavu, pretože okrem svojej partnerky stratil aj strechu nad hlavou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies