VIDEO Muž mal všetkého po krk: Na moste v rýchlosti strhol volant

NETKY.SK • 27 Január 2017, 13:53 • 2 min
VIDEO Muž mal všetkého po krk: Na moste v rýchlosti strhol volant

LONDÝN – Tridsaťdvaročný muž už mal „všetkého po krk“, a tak sa rozhodol, že ukončí svoj život. Svoje SUV značky Mitsubishi v rýchlosti viac ako 160 km/h stočil na moste Humber a narazil do zvodidiel.

slovakia

left justify in out

Jonathan Dent z britské mesta Grimsby odbočil vo vysokej rýchlosti na moste v smere do mesta Hull, prezazil zvodidlá a skončil na chodníku. Auto len tak-tak, že neskončilo vo vode a Dent utrpel niekoľko zranení vrátane zlomenej ruky a museli ho z jeho auta vystrihávať.

 

 

Nehoda spôsobila škodu na moste v hodnote okolo 13-tisíc eur a Dent podľa súdu v meste Grimsby veľmi ohrozil verejnosť. Ten ho uznal vinným a odsúdil ho na tri mesiace za mrežami a odobral mu vodičský preukaz na tri roky.

 

Žalobca Steven Welch povedal, že Mitsubishi L200 4x4 išlo v čase kolízie rýchlosťou 168 km/h. Dent na súde povedal, že mal problémy v osobnom živote a policajtovi, ktorý sa ho spýtal, prečo to urobil povedal: „Neviem, asi som toho už mal po krk.“

 

„Povedal, že doma mal problémy so sociálkou, expriateľkou a jej partnerom,“ povedal pre denník Daily Mail Hull žalobca Welch.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies