VIDEO Muž chcel vedieť, ako by reagovala jeho mačka, keby zomrel: Pozrite sa, čo urobila!

NETKY.SK • 21 Február 2018, 15:00 • 2 min
VIDEO Muž chcel vedieť, ako by reagovala jeho mačka, keby zomrel: Pozrite sa, čo urobila!

Čo sa stane, keď mačka "stratí" svojho dlhoročného pána?

slovakia

left justify in out

Mačky a psy dokážu byť naozaj vernými priateľmi. Keď sa necítime dobre, nikto nám náladu nedokáže vylepšiť tak rýchlo ako jediné pritúlenie domáceho miláčika. Zvieratá sú veľmi vnímavé a vycítia, keď niečo nie je v poriadku. Ako by teda zareagovali, keby sa stali svedkami toho, ako ich dlhoročný majiteľ zomrie?

 

Istý mladý muž, ktorého najvernejšou „parťáčkou“ je jeho mačka Sparta si pred časom založil na YouTube kanál, kam pridáva rôzne videá. Objavujú sa v nich spoločne a tešia sa veľkej obľube. Majú viac ako 514-tisíc odberateľov.

 

Nakoľko má svoju mačičku už viac ako desať rokov a sú na seba veľmi naviazaní, čoraz častejšie sa stretával s otázkou od fanúšikov, čo by asi robila Sparta, keby zomrel. Aby ľuďom poskytol dostatočne relevantnú odpoveď, rozhodol sa natočiť video, kde svoju smrť zahral. Úbohá Sparta na ňom pôsobí naozaj zmätene!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona