VIDEO: Muž chcel skočiť z Eiffelovej veže, visel pod najvyššou terasou!

NETKY.SK • 21 Máj 2019, 07:33 • 2 min
VIDEO: Muž chcel skočiť z Eiffelovej veže, visel pod najvyššou terasou!

PARÍŽ - Eiffelovú vežu museli včera evakuovať, istý muž sa totiž vyhrážal, že z nej skočí.

slovakia

left justify in out

Muž sa na Eiffelovku dostal ako bežný turista spolu s ostatnými ľuďmi. Na druhé podlažie vyšiel výťahom, no následne sa mu podarilo preliezť cez zábradlie i bezpečnostné ohradenie a bez akéhokoľvek istenia sa začal šplhať po konštrukcii veže smerom nahor.

 

img

 

To už ale musela zasiahnuť polícia, ktorá celú pamiatku evakuovala a uzavrela. Na miesto vyslali policajného psychológa i hasičov. Intervenčný tím dostal za úlohu zaistiť čo najväčšiu bezpečnosť muža a vyjednávať s ním. "Ide o štandardný postup: Sme povinní zabrániť mu v tom, pričom sme zároveň povinní vežu evakuovať," uviedol jeden z policajtov.

 

Približne 40-ročný muž oblečený v čiernom sa pritom vyhráža, že spácha samovraždu. Okolo 19:20 sa však jednému z hasičov podarilo dostať do jeho blízkosti, čo o 22:00 vyústilo do toho, že sa muž vzdal.

 

Zatiaľ nie je známe, čo daného muža viedlo k bizarnému činu, momentálne sa nachádza v rukách polície, ktorá jeho konanie vyšetruje.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona