VIDEO Uškatce vyhnali surfistov z mora, naháňali ich aj po pláži!

NETKY.SK • 11 December 2017, 15:29 • 2 min
VIDEO Uškatce vyhnali surfistov z mora, naháňali ich aj po pláži!

Dvojica surfistov zažila na Novom Zélande nečakanú udalosť. Z vody ich nevyhnal žralok, ale párik rozčúlených uškatcov. Tí sa za surfistami pustili aj po pláži!

slovakia

left justify in out

Havajskí mládenci Albee Layer a Kain Daily  prišli koncom minulého týždňa na Nový Zéland za surfovaním. "Sedel som na surfe a čakal na vlnu. Zrazu sa zjavil vo vode tmavý obrys a obtrel sa mi o nohu. Zľakol som sa a kričal: Žralok!" povedal Layer denníku Daily Mail.

 

Nebol to však žralok, ale dvojica uškatcov, ktorým sa nepáčilo, že Mark a Albee surfujú v ich teritóriu. "Jeden z nich šiel na vlne ako surfista a neustále otváral tlamu. Bol ako drak v sérii Hry o tróny!" smeje sa Layer na videu. "Prisahám, jeden si šiel po mňa, druhý po Kaina. Naháňali nás, museli sme sa brániť surfami a vyjsť z vody."

 

Ani to však surfistom nepomohlo, uškatce ich naháňali ďalej. "Oni snáď dokážu behať rýchlosťou 22 kilometrov za hodinu," krútil hlavou Albee. 

 

Video malo obrovský úspech, za pár dní ho videli milióny ľudí po celom svete.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies