VIDEO Môže sa také niečo vôbec stať? Argentínsky mladík sa hlavou zasekol medzi vlakom a nástupišťom!

NETKY.SK • 9 Október 2018, 11:22 • 2 min
VIDEO Môže sa také niečo vôbec stať? Argentínsky mladík sa hlavou zasekol medzi vlakom a nástupišťom!

V Argentíne je zrejme možné všetko.

slovakia

left justify in out

Argentínski hasiči zrejme nemohli uveriť vlastným ušiam, keď dostali volanie o pomoc z vlakovej stanice v meste Merlo v provincii Buenos Aires. Zasahovať totiž mali kvôli 20-ročnému mladíkovi, ktorého hlava sa neuveriteľným spôsobom zasekla medzi pristaveným vlakom a nástupišťom.

 

Doposiaľ nie je známe, ako presne k bizarnému incidentu došlo. Mladík sa vyjadril, že pri vystupovaní z vlaku spadol do medzery a hlavou sa v úzkej štrbine zasekol tak nešťastne, že si nedokázal pomôcť a dostať sa z nej von. Privolaná policajná hliadka však uviedla, že muž bol pod vplyvom alkoholu.

 

V krátkom čase sa na stanicu dostavili hasiči, ktorí zahájili záchrannú operáciu. Na vyslobodenie nešťastníka museli použiť špeciálne hydraulické zariadenie, ktoré vlak od nástupišťa mierne odtlačilo, aby sa medzera rozšírila a mladík mohol hlavu vytiahnuť. Akcia trvala približne desať minút, následne muža previezli do nemocnice. Utŕžil však len drobné poranenia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona