VIDEO Motorkárka vychováva neporiadnych vodičov, vracia im naspäť ich odpadky!

NETKY.SK • 17 September 2014, 19:18 • 2 min
VIDEO Motorkárka vychováva neporiadnych vodičov, vracia im naspäť ich odpadky!

MOSKVA – Aj vy ste už určite unavení z množstva odpadkov na našich cestách. Nedisciplinovaní vodiči denne vyhadzujú na cesty a chodníky všetko od ohorkov od cigariet cez rôzne obaly od jedla až po PET fľaše. V Rusku to jedna motocyklistka vyriešila po svojom.

slovakia

left justify in out

Ak táto žena vidí niekoho, kto vyhodil odpadky na cestu, alebo chodník, ihneď zasiahne. Nerobí to však slovným napomenutím, ale svojím vlastným spôsobom. Napríklad žene, ktorá vyhodila na zem krabičku od cigariet vysypala do auta popolník s ohorkami.

 

img

 

Nebojí sa ani veľkých áut. Sáčok s jedlom z fastfoodu vysypala vyholenému mužovi do jeho luxusného SUV. Je na motorke, a tak sa ľahko dostane všade a neprekážajú jej ani dopravné zápchy.

 

img

 

Nevieme, či sa nejedná o reklamnú kampaň, pretože k videu nie sú žiadne podrobné informácie. Ak to však táto žena robí z presvedčenia, držíme jej palce. Zopár takýchto motocyklistov by sme potrebovali, aby vychovali aj našich vodičov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona