VIDEO Motocyklový dobrodruh Slobodník predstaví cestu po Afrike na historických motorkách Jawa 20 a 21

NETKY.SK • 27 September 2017, 09:27 • 2 min
VIDEO Motocyklový dobrodruh Slobodník predstaví cestu po Afrike na historických motorkách Jawa 20 a 21

KEŽMAROK – Banskobystričan Marek Slobodník v kežmarskom kine Iskra predstaví vo štvrtok 28. septembra svoj príbeh o tom, ako putoval naprieč Afrikou na dnes už historických "pionieroch", teda motocykloch Jawa 20 a 21. Cestu absolvoval s partiou priateľov známou aj z dokumentov pod názvami ako Trabantom až na koniec sveta alebo Trabantom do posledného dychu.

slovakia

left justify in out

"Začalo sa to nevinným výletom, keď sme po strednej škole vyrazili prvýkrát na 'pionieroch' okolo Slovenska. Každým rokom sme chceli vidieť toho viac, no a po deviatich rokoch sa nám podarilo prejsť naprieč celým kontinentom," priblížil Slobodník.

 

Piati členovia výpravy strávili päť mesiacov na cestách a prešli 15.000 kilometrov na historických dopravných prostriedkoch.

 

"Počas rozprávania sa dozviete aj o tom, ako sme sa predierali zamrznutou Európou do Afriky, kde nás čakalo 45-stupňové peklo v Sudáne a nekonečné prejazdy púšťami, tlačenie do obrovských hôr v Etiópii či nekonečné pláže Mozambiku," pokračoval dobrodruh.

 

Podujatie sa začína o 19.00 h v priestoroch kina Iskra v Kežmarku.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies