VIDEO Motocykel Combat Fighter narobí zmätok vo filme Transformers

NETKY.SK • 26 Jún 2017, 12:22 • 2 min
VIDEO Motocykel Combat Fighter narobí zmätok vo filme Transformers

BIRMINGHAM — Spoločnosť Confederate Motorcycles, výrobca najexotickejších cestných strojov na svete, oznámila, že jej doteraz najpokrokovejší motocykel P51 Combat Fighter sa stal súčasťou výroby filmu Transformers: Posledný rytier.

slovakia

left justify in out

Svetová luxusná značka s radosťou potvrdila, že Decepticon, Mohawk, sa vo svojej "maskovacej" podobe vozidla predstaví práve ako Fighter.

 

H. Matthew Chambers, generálny riaditeľ spoločnosti Confederate Motorcycles, povedal: "Fighter je čistá energia jang, ktorá sa zrodila, aby narobila rozruch, takže jeho premena na motorkárskeho chuligána, ktorý sa oháňa nožom a spôsobuje chaos je logická a zaujímavá."

 

Zo špeciálnej edície 61 Combat Collection, z ktorej každý motocykel bol ručne vyrobený vysokokvalifikovanými majstrami konštruktérmi spoločnosti Confederate v jej Birminghamskej centrále, zostávajú k dispozícii na rezerváciu už iba dve vozidlá. Transformers: Posledný rytier sa teraz premieta v kinách po celom svete.

 

Spoločnosť Confederate Motors, Inc. (CFED) je think tank s rebelským zmýšľaním, ktorý sa stopercentne zameriava na výrobu najlepších a najkvalitnejších motocyklov bez kompromisov.

 

Každý motocykel je ručne vyrobený ako umelecké dielo, ktoré sa stane rodinným klenotom a ktoré nielen rebelsky vyzerá, ale aj jazdiť na ňom je rebélia.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona