VIDEO Most cez rieku uzavreli pre chodcov, štvorica miestnych sa však vynašla: Ich nápad zabáva celý svet

NETKY.SK • 15 November 2018, 13:09 • 2 min
VIDEO Most cez rieku uzavreli pre chodcov, štvorica miestnych sa však vynašla: Ich nápad zabáva celý svet

Skupinka mladých chodcov sa odmietla zmieriť so skutočnosťou, že most, ktorý niekoľko rokov používali, pre peších uzavreli. Vyriešili to po svojom!

slovakia

left justify in out

V ruskom Vladivostoku postavili pred viac ako šiestimi rokmi most. Ten používali tak motoristi, ako aj chodci. Problém však nastal, keď ho po troch rokoch, v roku 2015, pre peších uzavreli. Mnohí obyvatelia sa s tým nevedeli zmieriť, no žiaľ, nepomohli si. Po moste až do dnešných dní premávajú výhradne autá. Avšak skupinka mladých Rusov dostala skvelý nápad.

 

Štyria priatelia si vytvorili „dokonalé“ prestrojenie, v ktorom sa cez most chceli dostať na druhú stranu. Vymysleli si lepenkovú karosériu žltého autobusu, v ktorom sa „viezli“ všetci naraz. Pomedzi kartónové kolesá sa len tak mihali cupitajúce nohy uprostred hustej premávky na ceste.

 

Samozrejme, maličký žltý autobus neunikol pozornosti šoférov, ktorých dobre pobavil. Menej sa už ale smiali príslušníci dopravnej polície, ktorí okamžite zasahovali a „autobus“ zahnali ku krajnici. Nuž, bezpečnosť premávky je prednejšia ako humor.

 

To, či kreatívci vyviazli z incidentu len s napomenutím alebo dostali pokutu, známe nie je.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies