VIDEO Monštrum! Syn držal chorú matku v chlieve, z tohto vám potečú slzy

NETKY.SK • 11 Január 2017, 18:53 • 2 min
VIDEO Monštrum! Syn držal chorú matku v chlieve, z tohto vám potečú slzy

FENGSHAN - Niektorí ľudia si vôbec nevážia život a ani vlastné matky, ktoré im ho dali a ktoré sa o nich celý život starali. Na internete sa šíri šokujúce video, po ktorom sa isto rozplačete.

slovakia

left justify in out

Bezcitný syn Wu vyhodil svoju 92-ročnú matku menom Yang z domu a zamkol ju do chlieva, kde ju mal držať niekoľko rokov. Žena sedela na holej zemi a smrdela od moču a fekálií, keďže za mrežami nemala záchod, ani postel ani tečúcu vodu. Dokonca ani jej oblečenie v týchto chladných časoch nebolo príliš teplé.

 

Dôvodom tohto otrasného gesta mala byť choroba, staršia žena údajne trpí častým unikaním moču. Namiesto toho aby sa o matku postaral, ju zavrel do chlieva.

 

 

Zúboženú Yang si nedávno všimli miestni obyvatelia z oblasti Fengshan v južnej Čine, ktorí natočili video a zverejnili ho na internete. To sa rýchlo rozšírilo a na bránu domu zazvonili policajti.

 

Miestna polícia nariadila synovi, aby matku okamžite pustil a odviezol do ľudovej nemocnice vo Fengshan, kde bude môcť dôstojne dožiť.

 

Syna vyšetrujú pre zneužívanie a ublíženie na zdraví. Ten však tvrdí, že matka sa tam zavrela sama, aby neobťažovala rodinu. Toto mu ale asi nikto neuverí a miestni obyvatelia veria, že Yang bude dostatočne silná na to, aby proti nemu svedčila. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies