VIDEO Monika Bagárová je po uši zamilovaná! Kvôli priateľovi zvažuje sťahovanie na Slovensko

NETKY.SK • 9 Jún 2017, 11:55 • 2 min
VIDEO Monika Bagárová je po uši zamilovaná! Kvôli priateľovi zvažuje sťahovanie na Slovensko

Monika Bagárová má niekoľko mesiacov priateľa z Komárna. Napriek tomu, že je od nej o tri roky mladší a pozná ho od detstva, plánuje s ním spoločnú budúcnosť.

slovakia

left justify in out

Monike sa darí v súkromnej aj profesionálnej oblasti. Len pred nedávnom podpíslal dvojročnú zmluvu s japonským vydavateľstvom, pripravuje album a zvažuje sťahovanie. „Ja bývam v Brne a môj priateľ v Komárne, čo sú také dve hodiny cesty,“ povedala v šou Jana Krausa, ktorého zaujímalo, či by nebolo jednoduchšie riešiť spoločné hniezdočko. 

 

„Zvažujeme to. Zatiaľ to nie je problém, ale uvidíme. Pred nedávnom som sa odsťahovala od rodičov do nového bytu, z čoho sa teším, ale tak, možno sa presťahujem do Bratislavy, možno príde za mnou môj priateľ do Brna, uvidíme,“ vyjadrila sa krásna umelkyňa, ktorá tiež priznala, že muž jej srdca je bubeník rovnako ako jej otec.

 

2 0 0 7 / 2 0 1 7 . . 🖤 . . #AndThenWeMetAgain #MusicAndLoveAreTheSameThings #MyDrummerBoy #soulmate #FeelComplete #thankful #tlak

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona