VIDEO Mohutný požiar zachvátil obytnú budovu pri ohňostrojoch v Dubaji

NETKY.SK • 31 December 2015, 19:56 • 2 min
VIDEO Mohutný požiar zachvátil obytnú budovu pri ohňostrojoch v Dubaji

DUBAJ - Mohutný požiar zachvátil dnes obytnú budovu neďaleko miesta odpaľovania ohňostrojov pri príležitosti príchodu nového roka v Dubaji.

slovakia

left justify in out

Masívny požiar vypukol v 5-hviezdičkovom hoteli v centre Dubaja v blízkosti Burj Khalifa. Horiaca budova sa nachádza v blízkosti najvyššieho mrakodrapu na svete Burdž Chalífa, siahajúceho do výšky 828 metrov.

 

 

Portál Gulf News hlási, že hotel bol evakuovaný. 

 

 

Z horných poschodí hotela, ktorý patrí medzi najvyššie budovy v Dubaji, padajú horiace trosky do celého okolia. Na miesto nešťastia smerujú tímy požiarnikov a záchranárov. Informácie o prípadných zranených či obetiach úrady nezverejnili.

 

 

Úrady v Dubaji mali v pláne ohúriť verejnosť trojicou samostatne odpaľovaných ohňostrojov doplnených 400.000 LED svetlami, ktoré sa mali začať na mrakodrape Burdž Chalífa. Na ohňostroje sa malo použiť 1,6 ton petárd. Príčina požiaru, ktorý zachvátil minimálne 20 poschodí obytného mrakodrapu, nateraz nie je známa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona