VIDEO Módny guru Fero Mikloško predstavil svoju najnovšiu kolekciu

NETKY.SK • 27 Október 2016, 14:50 • 2 min
VIDEO Módny guru Fero Mikloško predstavil svoju najnovšiu kolekciu

BRATISLAVA – V priestoroch hotela GATE ONE v utorok večer (26.10) predstavili najnovšiu kolekciu MIKLOSKO FALL/WINTER 2016. Netky.sk vám prinášajú video reportáž s tvorcom aj s dámami zo slovenskej módnej scény.

slovakia

left justify in out

Fero Mikloško patrí viac ako 15 rokov k najvýraznejším módnym návrhárom na Slovensku. Jeho značku MIKLOSKO FASHION DESIGN charakterizujú predovšetkým jedinečné kolekcie s jeho nezameniteľným rukopisom a najvyššia kvalita luxusných materiálov.

 

Exkluzívna módna prehliadka sa uskutočnila v podzemných garážach bratislavského hotela v prítomnosti známych osobností zo spoločenského života. Z akcie nechýbali ikony Emma Tekelyová, Soňa Müllerová a Zora Czoborová. K jeho obdivovateľkám patria aj Beáta Dubasová, Denisa Mendrejová, Patrícia Vittek, Miroslava Luberdová a Karolína Chomisteková. Štáb Netky.sk pre vás pripravil krátku reportáž v ktorej vám módny guru prezradí, čím sa inšpiroval pri tvorbe najnovšej kolekcie jeseň/zima 2016.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona