VIDEO Módneho dizajnéra nepustili do lietadla pre jeho naložený outfit

NETKY.SK • 17 Január 2018, 10:40 • 2 min
VIDEO Módneho dizajnéra nepustili do lietadla pre jeho naložený outfit

REYKJAVIK – Ryan Hawai sa chcel po výlete na Islande vrátiť domov do Londýna, avšak na letisku narazil na problém, ktorý sa dostal až do medzinárodného spravodajstva.

slovakia

left justify in out

Začalo to tým, že sestra mu omylom kúpila spiatočnú letenku bez batožiny, čo zistil až na letisku. Ryan je spevák a módny dizajnér, na Islande si preto kúpil množstvo trendy kúskov. Konkrétne 10 kabátov a 8 párov nohavíc. Za to, aby si svoj úlovok mohol zobrať domov však musel dodatočne zaplatiť 90 libier (101 eur), čo samozrejme nechcel.

 

Všetko oblečenie z kufra si teda obliekol na seba a myslel si, že normálne prejde kontrolou. Veď ani tučný ľudia neplatia sa kilá navyše, čo majú na sebe, tak prečo by si on nemohol na tele preniesť o pár kabátov naviac?

 

 

Pozemní zamestnanci British Airways v tom ale videli neprekonateľný problém. Buď si za šaty zaplatí, alebo nepoletí, ozrejmili mu. Zašlo to tak ďaleko, že Ryana musela z letiska vyviesť ochranka. Pre TheLadbible sa posťažoval, že sa k nemu chovali surovo.

 

 

Ryan na druhý deň predal časť zo svojich  módnych kúskov, vrátil sa na letisko a kúpil si letenku od spoločnosti EasyJet. Jeho incident z predošlého dňa neostal zabudnutý a EasyJet ho tiež nepustil do lietadla. „Nemôžete letieť, pretože ste rušivý, nerozumný a ste hrozbou pre cestujúcich i zamestnancov na palube. Pilot ani posádka nechcú, aby ste leteli, pretože ak sa niečo stane vo vzduchu, nemôžu presmerovať lietadlo," vysvetlil mu zamestnanec na letisku.

 

 

Zronený Ryan musel na Islande prežiť ďalšiu noc. Mama mu poslala na účet zvyšok jeho životných úspor (250 libier) a Ryan sa konečne dostal domov -  nórskou leteckou spoločnosťou.

 

British Airways otvorila vyšetrovanie problému, EasyJet mu zase vrátil letenku. Ryan cíti krivdu a chce podať žalobu.

 

"Odvtedy trpím úzkosťami. Mám nočné mory a paralýzu spánku - predtým som nikdy takéto veci nemal. Bolo to hrozné, chcem ich žalovať, aby som bol úprimný,“ povedal Ryan. Tvrdí tiež, že trpí aj symptónami podobnými pneumónii, čo mali zapríčiniť dve noci navyše v mrazivých teplotách Islandu. "Som hudobník, predstavte si, že sa môj hlas už nikdy nevráti," dodal.

 

Hovorca British Airways  hájil spoločnosť týmito slovami: "Poskytujeme našim zákazníkom širokú škálu taríf, z ktorých si môžu vybrať, aby uspokojili svoje potreby. Chápeme, že plány našich zákazníkov sa môžu zmeniť, ale vždy si môžu zaplatiť poplatok na letisku, ak potrebujú extra batožinu. Zákazníkovi sme naše pravidlá vysvetlili a ponúkli mu alternatívny let do Londýna. Nebudeme tolerovať hrozby alebo zneužívanie od žiadneho zákazníka a vždy vykonáme príslušné oaptrenia."

 

 

Day 1 Done! Open Tomorrow 11-7pm - 70 Berwick Street, Soho 🔒 See You There PUNKS 🇬🇧™

Príspevok, ktorý zdieľa Ryan Hawaii (@ryanhawaii),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies