VIDEO Moderátorka si šikovne poradila s agresívnym Moslimom

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 17:00 • 2 min
VIDEO Moderátorka si šikovne poradila s agresívnym Moslimom

BEJRÚT – Moderátorka Libanonskej televízie sa nezľakla moslimského utečenca, ktorý jej v priamom prenose začal nadávať.

slovakia

left justify in out

Moderátorka Rima Kariki z televízie Al Jadeed hostila diskusiu k problematike, prečo sa mladí veriaci pripájajú k teroristickej organizácii Islamský štát. K téme sa pomocou telemostu vyjadroval aj moslimský utečenec Seba'i, ktorého prerušila počas odpovede na otázku moderátokra.

 

„Počúvaj, nebudeš ma prerušovať. Budem odpovedať tak, ako ja chcem, čo je toto za chovanie," začal agresívne reagovať na moderátorku a povedal jej menom. „Pokračujte, ale neoslovujte ma menom," odpovedala moderátorka, ktorá chcela nahnevaného Moslima upokojiť.

 

„Už si skončila? Drž hubu, aby som mohol hovoriť," nezvládol rozhovor Seba'i, keď ho Rima opäť prerušila. „Je pod moju úroveň robiť s vami rozhovor. Ste žena, ktorá...," moderátorka ho nechala vypnúť.

 

Rima Kariki potom divákom povedala, že očakával, že sa ľudia budú navzájom rešpektovať a jeho chovanie ju prekvapilo. Jej hostia sa budú správať slušne, pretože ich proste vypne.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies