VIDEO Moderátor Sajfa si uťahuje z cestného piráta z východného Slovenska!

NETKY.SK • 17 Júl 2014, 15:55 • 2 min
VIDEO Moderátor Sajfa si uťahuje z cestného piráta z východného Slovenska!

BRATISLAVA – Cestný pirát, ktorý išiel cez východoslovenské obce viac ako 200 kilometrovou rýchlosťou, je momentálne jednou z najsledovanejších tém. Moderátor Fun rádia Matej „Sajfa“ Cifra natočil vtipné video, v ktorom si z neho uťahuje.

slovakia

left justify in out

Ako sme vás už informovali, muž ktorý preletel obce rýchlosťou viac ako 200 km/h, bol už predvolaný na policajnú stanicu. Polícia ho vypátrala na základe videa, ktoré bolo nahrané na YouTube.

 

 

Známy moderátor Matej „Sajfa“ Cifra natočil veľmi vtipnú paródiu na tohto muža. Vo videu najskôr ukazuje namiesto policajných bločkov peniaze spolu s gastrolístkami a povie: „Ušetreno.“ Následne ide predpísanou rýchlosťou 40 km/h po Jaskovom rade v Bratislave, kde dokonca zastaví a slušne sa opýta starších dám, či náhodou nechcú prejsť cez cestu. Sajfa má dokonca aj rovnakú značku auta ako cestný pirát z východného Slovenska.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies