VIDEO Moderátor Sajfa Ficovi: Máte hlavu ako kýbeľ!

NETKY.SK • 28 Február 2014, 15:59 • 2 min
VIDEO Moderátor Sajfa Ficovi: Máte hlavu ako kýbeľ!

BRATISLAVA – Nebral si servítku pred ústa! Moderátor Fun Rádia Matej Cifra, ktorý je známy pod prezývkou Sajfa si do štúdia pozval takmer všetkých prezidentských kandidátov. Vo videu ukázal to najlepšie.

slovakia

left justify in out

Fun Rádio bude od tretieho marca vysielať rozhovory Sajfu s prezidentskými kandidátmi. Nepôjde o klasické politické debaty, ale dialógy sa budú niesť v trocha inom duchu. O tom, v akom prezrádza promo video, ktoré rádio zverejnilo.

Do štúdia prišiel aj súčasný premiér Robert Fico a s ním Sajfa debatoval o mužskej ješitnosti. “Ako sa toho môžem zbaviť, príde to vekom?,” opýtal sa Sajfa premiéra. "Máte to v tvári," odpovedal Fico. "Ostré črty, však?" opýtal znova moderátor. "Nie ostré črty, ste ješitný, máte to v tvári jednoducho. Môžete mať hlavu ako kýbeľ, ale máte to v tvári," dodal kandidát na prezidenta Robert Fico. "To máte vy," odpovedal Sajfa.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona