VIDEO Moderátor naložil Slovensku: Jeme svoje vlastné zvratky!

NETKY.SK • 12 December 2013, 10:57 • 2 min
VIDEO Moderátor naložil Slovensku: Jeme svoje vlastné zvratky!

LOS ANGELES – Slovensko sa dostalo do populárnej americkej šou, ktorú vysiela televízia Comedy Central. Moderátor Jon Stewart si však nebral servítky pre ústa a Slovensko dostalo od neho poriadny náklad.

slovakia

left justify in out

V šou boli na pretrase výsledky testovania PISA, kde si 15-roční školáci v rámci krajín OECD porovnali svoje schopnosti v matematike, čítaní a prírodovede. Slovensko skončilo na 35. mieste pred Spojenými štátmi americkými, čo moderátora očividne rozhnevalo. „Táto krajina je teraz používaná ako štandard, ku ktorému sme prirovnaní, že ako hlboko sme sa prepadli,“ začal Stewart s urážkami.

„Títo sku**ení ľudia jedia svoje vlastné zvratky,“ pritvrdil moderátor a pokračoval: „Som si istý, že ich prezident je krava!“ Podľa Stewarta našou hlavnou vývoznou surovinou sú prdy, ktoré balíme do drevených debien.

Tvorcom Daily show však musíme uznať jedno, pretože nepoplietli názov, našli nás na mape a takisto našli tú správnu vlajku.

Naposledy v negatívnom svetle spomenul našu krajinu herec Ashton Kutcher v seriály Dva a pol chlapa.

Pozrite si ako moderátor urazil našu krajinu



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies