VIDEO Modelka sa prechádzala po rušnej ulici Londýna "hore bez"

NETKY.SK • 25 Január 2017, 09:01 • 2 min
VIDEO Modelka sa prechádzala po rušnej ulici Londýna "hore bez"

LONDÝN – Odvážna modelka sa nechala nahovoriť na experiment, pri ktorom sa prechádzala rušnou ulicou hore bez. Na vrchnú časť tela jej namaľovali zelenou farbou top.

slovakia

left justify in out

Kelly Klein sa prechádzala polonahá Kensingtonskou ulicou v Londýne a na tele mala od umelkyne Asah Ashleighovej namaľované tričko. Príprava trvala dve hodiny.

 

Tento experiment zorganizoval britský denník Daily Mail, pretože chceli zistiť, koľko ľudí si všime, že okolo nich prešla žena, ktorá bola hore bez.

 

Išlo už o druhý experiment, predtým jej na nohy namaľovali falošné nohavice, jej odhalená hruď však pritiahla pozornosť viacerých ľudí. Za 10 minút si ju všimlo asi 19 ľudí.

 

 

 

„Bolo veľmi chladno. Najskôr som sa cítila veľmi odhalená. Po chvíli na to síce zabudnete, ale reakcie niektorých ľudí vám pripomenú, že nie ste oblečená,“ povedala Kelly britskému denníku.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies