VIDEO Mladý muž spôsobil výbuch v obchode s elektronikou: Neuveríte, čo chcel otestovať!

NETKY.SK • 25 Január 2018, 16:30 • 2 min
VIDEO Mladý muž spôsobil výbuch v obchode s elektronikou: Neuveríte, čo chcel otestovať!

Never nikomu, iba sebe. Tohto sa zrejme držal aj muž, ktorý si chcel overiť kvalitu výrobku v obchode, no spôsobil poriadne nepríjemnosti.

slovakia

left justify in out

V starých filmoch a rozprávkach často vidíme, ako zbojníci či piráti overujú rýdzosť dukátov tým, že do nich zahryznú. V prípade zlata to isté opodstatnenie má, pokiaľ je totiž pravé, je mäkké a ostane v ňom ryha. Ale čo taká batéria do mobilného telefónu?

 

Na internet sa dostali zábery z bezpečnostnej kamery čínskeho obchodu s elektronikou. Na zázname je mladík, ktorý sa evidentne najradšej spolieha sám na seba a neverí ani certifikovanému predajcovi. Zaujímal sa o batériu do mobilného telefónu. Najskôr si ju dôkladne prezeral, no vzápätí do nej zahryzol. O niekoľko sekúnd po jeho počine sa predajňou ozval výbuch.

 

Batéria explodovala len niekoľko centimetrov od tváre „odborníka“ a ďalších zákazníkov, ktorí boli v tej chvíli pri ňom. Úrazy síce nehlásili, no všetci prítomní nepochybne utrpeli prinajmenšom poriadny šok.

 

O tom, odkiaľ mal muž poznatok, že takýmto spôsobom môže odhaliť falzifikát nie sú presné informácie, no po tejto skúsenosti preverovanie pravosti už zrejme nechá na expertov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies