VIDEO Mladý brankár utrpel vážne zranenie: Keď sa prebral z kómy hovoril po španielsky

NETKY.SK • 27 Október 2016, 10:12 • 2 min
VIDEO Mladý brankár utrpel vážne zranenie: Keď sa prebral z kómy hovoril po španielsky

ATLANTA – Stredoškolský brankár dostal počas zápasu priamy zásah nohou do hlavy. Utrpel v poradí už tretí otras mozgu, po ktorom upadol do kómy. Keď sa prebudil jeho rodina nechcela veriť vlastným ušiam!

slovakia

left justify in out

Šestnásťročný Rueben Nsemoh hral zápas za svoj tím Gwinett County, keď sa hodil po lopte a protihráč ho kopol kolenom do hlavy. Rueben upadol do bezvedomia a vrtuľník ho previezol do nemocnici v Atlante, kde strávil tri dni v kóme.

 

img

 

img

 

Keď sa zobudil, jeho matka Dorah Nsemoh, povedala televízii WSB-TV, že jej syn rozprával plynulo po španielsky, niečo čo nikdy predtým nevedel. Ešte stále však nemôže ísť do školy, pretože ani mesiac po zranení nedokáže plynule rozprávať po anglicky. „Náš život sa veľmi zmenil,“ povedala matka pre WSB-TV.

 

Reubenov tréner Bruno Kalonji pre WSB-TV povedal, že mladý brankár prestal po naŕaze niekoľkokrát dýchať.

 

Celá Reubenova rodina má okrem starostí so zdravotným stavom 16-ročného mladíka aj poriadne dlhy. Podľa televízie WSB-TV sa jeho účty na hospitalizáciu vyšplhali až na 200-tisíc dolárov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies