VIDEO Mladík testoval špeciálnu metódu, z jazera vylovil poklad!

NETKY.SK • 16 Jún 2018, 16:00 • 2 min
VIDEO Mladík testoval špeciálnu metódu, z jazera vylovil poklad!

Adam Hastings rozhodne nečakal, že bude mať takéto šťastie hneď na prvýkrát.

slovakia

left justify in out

Adam je mladý muž, ktorý žije v Anglicku. V televízii počul o takzvanom magnetickom rybolove a táto myšlienka sa mu okamžite zapáčila. Ľudia po celom svete vďaka tomu našli množstvo zaujímavostí a cenností, ktoré ukrývala vodná hladina, preto sa rozhodol, že to chce vyskúšať tiež.

 

Mladík si zaobstaral silný magnet pripnutý na špeciálnom lane a vydal sa svoj nový koníček otestovať. Vybral si na to jazero nachádzajúce sa v parku v meste Cheltenham. Nikdy by mu nenapadlo, že práve tu narazí na taký poklad!

 

Po prvých hodoch šťastie nemal, no onedlho pocítil, že mu „zabralo“ niečo veľké. Náhodnú okoloidúcu preto požiadal, aby začala natáčať, čo z jazera vyťahuje. Keď úlovok zbadali, boli veľmi prekvapení.

 

Adam z jazera vybral trezor plný cenností. Nachádzali sa tu šperky, hodinky i vojenské medaily. Predmet pochádzal zrejme z lúpeže, pričom sa ho zlodeji takýmto spôsobom pokúsili ukryť. Svedčí o tom aj skutočnosť, že v blízkosti miesta nálezu našli magnet podobný tomu, s akým pracoval samotný Adam. Lupiči sa teda zjavne pokúšali trezor vyloviť, no ich technické vybavenie na to bolo prislabé.

 

"Nečakal som, že nájdem poklad hneď na prvýkrát. Nabudúce si môžem zobrať loď a vybrať sa do stredu jazera," vyjadril sa nálezca. Najväčšiu radosť má však z toho, že sa časť cenností bude môcť vrátiť ich pôvodnému majiteľovi.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies