VIDEO Mladík so zlatým BMW zablokoval premávku lebo sa fotil, naštval nesprávneho chlapa

NETKY.SK • 30 November 2016, 16:00 • 2 min
VIDEO Mladík so zlatým BMW zablokoval premávku lebo sa fotil, naštval nesprávneho chlapa

NEW YORK - Coby Persin je známy rôznymi sociálnymi experimentami a žartíkmi na účet verejnosti. Nie každý má pre neho pochopenie.

slovakia

left justify in out

Coby údajne zarába 286 400 libier ročne (335 344 eur) a tak si doprial pozlátené BMW I8. Ako to väčšinou býva, zbohatlíci občas odletia príliš ďaleko od reality a cvičia s ľuďmi pre svoje hviezdne maniere. Coby si zmyslel, že si chce nafotiť sériu fotografií so svojim super autom v centre New Yorku práve počas najväčšej dopravnej špičky. Čo tam po ľuďoch, ktorí sa ponáhľajú do práce?

 

BMW zastavil v strede cesty a s kamarátom potom posedával a pózoval na kapote, zatiaľ čo ho niekto fotil. Za autom pomaly vznikala dlhá šóra a vodiči boli čoraz nervóznejší. Chlapík v aute za ním to už nevydržal, vyšiel von s baseballovou pálkou a celou silou udrel do čelného skla luxusného auta. Coby s kamarátom vystrašene utiekli a keď nahnevaný muž odišiel, zmätene sa po sebe obzerali. Prosto naštvali toto nesprávneho.

 

Niektorí ľudia, ktorí Cosbyho príspevky aktívne sledujú, videu neveria a situáciu považujú za zinscenovanú. Vtipkára obviňujú, že zneužíva kamarátov, aby mu pomohli natočiť zaujímavé videá.

Experiment alebo pravda? To nikto presne nevie, ale to rozbité sklo ho určite bude stáť veľa peňazí.  

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona