VIDEO Mladík nachytal zlatokopku, takto doplatila na svoj charakter

NETKY.SK • 26 Február 2016, 17:44 • 2 min
VIDEO Mladík nachytal zlatokopku, takto doplatila na svoj charakter

NEW YORK – Ľudí by sme nemali súdiť podľa vzhľadu, no nie každý túto pravdu pozná. YouTuber Josh Palerm Lin urobil experiment, v ktorom odhalil pokrivený charakter mladej zlatkopky.

slovakia

left justify in out

K blondínke sa najprv priblížil, ako na prvý pohľad neatraktívny chlapec v havajskej košeli, rozťahaných teplákoch a vlnenej čapici. Lin sa jej predstavil ako cudzinec, ktorý sa v okolí nevyzná a požiadal ju o číslo, či by ho niekedy previedla mestom. Ona ho však zdvorilo odmietla s tým, že ho nepozná a okrem toho má priateľa.

 

Odmietnutý Lin teda odíde a za chvíľu si k blondínke prisadne fešák v obleku, ktorý pred tým kúsok vedľa zaparkuje nablýskaný Mercedes. Tento muž má u ženy väčší úspech, no zrazu sa na scénu vracia Lin a berie si od fešáka kľúče od auta, ktoré mu mal akože doniesť.

 

V priebehu pár sekúnd sa prezlečie, a ako blondiak v elegantnom obleku nasadá do auta. To k nemu dobehne blondína a dožaduje sa jeho pozornosti. „Nevravela si, že máš priateľa?“ pýta sa jej. „Hej, ale nie je to vážne,“ odpovedá žena. Lin jej vysvetlí, že neznáša klamárky a zlatokopky a odchádza so svojim kamarátom preč. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies