VIDEO Mladíci skočili tesne pred príchodom metra do koľajiska

NETKY.SK • 21 Jún 2018, 19:00 • 2 min
VIDEO Mladíci skočili tesne pred príchodom metra do koľajiska

KYJEV - Nebezpečný žartík predviedla dvojica mladíkov v ukrajinskom hlavnom meste Kyjeve. Keď k nástupišti metra prichádzal vlak, skočili obaja do koľajiska a čakali, čo sa stane. Nakoniec museli byť spod linky prácne vyslobodzovaní, takže spôsobili značné meškanie celej linky, píše denník Daily Mail.

slovakia

left justify in out

Ľahkomyseľný čin natočil na mobilný telefón jeden zo svedkov na kyjevskom nástupišti s názvom Dvorec sporta. Na záberoch je vidno, ako dvojica skáče do koľajiska tesne pred príchodom vlaku, kým ostatní na nich neveriaco pozerajú.

 

Vodič metra si ich musel všimnúť, lebo zastavil skôr, než bola celá súprava na stanici a ihneď vyšiel zo svojej kabíny. Mladíkov vyslobodili spod vlaku, na linke však spôsobili veľké meškanie.

 

Či polícia incident vyšetruje, nie je známe. Užívatelia sociálnych sietí, na ktorých sa video hojne zdieľa, si však potrestanie mladíkov želajú. „Oni si myslia, že to je vtipné? Nie, je to neuveriteľne hlúpe,“ napísala jedna z komentujúcich, píše server novinky.cz.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies