VIDEO Mladé dievča predalo svoje panenstvo za iPhone 8, jej obchod sa trochu zvrtol

NETKY.SK • 17 Október 2017, 20:35 • 2 min
VIDEO Mladé dievča predalo svoje panenstvo za iPhone 8, jej obchod sa trochu zvrtol

PEKING – Tínedžeri majú málo peňazí ale veľké túžby. Keď nedostanú, čo chcú od rodičov, hľadajú si vlastné cestičky.

slovakia

left justify in out

„Podnikať“ na vlastnú päsť sa rozhodla aj 17-ročná čínska študentka, ktorá chcela nový iPhone 8. Keďže nemala ani „floka“ vstúpila na trh so svojim panenstvom. Najskôr za neho pýtala 20-tisíc čínskych jüanov (2 570 eur), neskôr pre nezáujem kupcov cenu znížila iba na telefón.

 

Dievča s prezývkou Xiao Chen dostala do života poriadnu lekciu. Na jej ponuku zareagovala neznáma žena, ktorá vystupovala ako sprostredkovateľka. S dievčinou sa stretla a dohodli obchodné podmienky. „Všetko, čo budem musieť urobiť je, že tam budem ležať, však?“ spýtala sa neisto. Nana jej na znak dôvery dala zálohu v prepočte 60 €.  

 

Xiao Chen išlo samé do hotela, v ktorom malo dôjsť k výmene. Neprebehlo to však podľa jej plánov, našťastie. V izbe ju čakal bacuľatý chlap, ktorý jej dal nový iPhone 8. Potom sa  z kúpeľne vyvalili ďalší traja polonahí chlapi. Vyzeralo to tak, že si ju tam idú všetci „podať.“ Dievča spútali na posteli a poriadne vydesili. Napokon „na scénu“ prišla aj vlogerka Nana a mladej obchodníčke urobila nepríjemnú prednášku.

 

Pre ujasnenie, obchod bol teda fingovaný. Mladica nabudúce isto dobre popremýšla, čo sa rozhodne predávať. Počas stretnutia pred „obchodom“ sa Nana od Xiao dozvedela, že medzi mladými dievčatami ide o pomerne bežnú prax. Osobne vraj pozná spolužiačky, ktoré si takto privyrobili pekný balík. Pomyslela si, prečo by to nezvláda aj ona?

 

 

Keď nahnevaná Nana vybehla z kúpeľne, začala zo seba sypať poučky: „Tak čo? Bojíš sa? Na strach je už neskoro. Uvedom si, že žiadny telefón nestojí za to, aby si ho vymenila za to najcennejšie, čo máš!“ 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona