VIDEO Mladá Ruska zlomila svoju hokejku o prilbu Američanky

NETKY.SK • 7 August 2014, 12:06 • 2 min
VIDEO Mladá Ruska zlomila svoju hokejku o prilbu Američanky

BUDAPEŠŤ - Ruská hokejistka Svetlana Starovojtovová na minulotýždňovom turnaji dievčat do 16 rokov v Budapešti previedla na ľadovej ploche konanie, ktoré k športu určite nepatrí.

slovakia

left justify in out

Hráčka tímu Spartak Moskva totiž počas duelu proti americkému družstvu West Coast v prerušenej hre predviedla brutálny zákrok, keď neuniesla emócie a súperku Hannah Batesovú celou silou udrela hokejkou po ochrannej helme.

 

O sile ataku svedčí skutočnosť, že sa pri údere o prilbu hokejka zlomila. Incident sa udial necelé tri minúty pred koncom duelu, v ktorom americké hráčky viedli a napokon aj zvíťazili 2:1.

 

Batesová neskôr prostredníctvom Twitteru poďakovala výrobcovi ochranného prostriedku: "Vďaka firme Warrior za výrobu rusomodolnej prilby, ktorá ma zachránila minimálne od otrasu mozgu." Starovojtovová, ktorá v spomenutom stretnutí už skôr dostala trest na 10 minút za nešportové správanie, na turnaji úplne logicky nepokračovala.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies