VIDEO: Mladá policajtka to nezvládla, pomýlila si paralyzér s pištoľou!

NETKY.SK • 28 Marec 2019, 13:50 • 2 min
VIDEO: Mladá policajtka to nezvládla, pomýlila si paralyzér s pištoľou!

Chyba neskúsenej policajtky mohla skončiť tragicky!

slovakia

left justify in out

Do svetových médií sa v týchto dňoch dostal prípad, ktorý sa odohral už v máji minulého roka v meste Lawrence v americkom štáte Kansas. Polícia zverejnila video z akcie, ktorá takmer dopadla fatálne, hoci v skutočnosti sa riešil len malý priestupok. Aktuálne sa totiž rozhoduje o treste pre mladú policajtku, ktorá vo svojej unáhlenosti a neskúsenosti vážne zranila vodiča šoférujúceho bez pásu.

 

img

 

Incident sa stal, keď sa policajná hliadka rozhodla zastaviť vodiča, ktorý po meste jazdil nepripútaný. Za normálnych okolností by ho zrejme len napomenuli, prípadne pokutovali. Situácia sa však zvrhla, nakoľko muž za volantom s políciou odmietol spolupracovať.

 

Policajt šoféra vyzval, aby mu predložil svoje doklady. Ten ho však drzo ignoroval, ba čo viac, rozhorčoval sa, že ho obťažuje kvôli takej „maličkosti“, akou je nezapnutý bezpečnostný pás. Muž zákona však trval na svojom a spustila sa hádka. Tá vyústila až do toho, že policajt šoféra použitím donucovacích prostriedkov vytiahol z auta, kde sa začal „zápas“.

 

Tejto situácii sa z policajného auta prizerala mladá policajtka Brindley Bloodová a nakoľko videla, že jej kolega je v problémoch, rozhodla sa konať. Vstúpila do šarvátky a keďže videla, že si sám neporadí, nedisciplinovaného šoféra chcela spacifikovať paralyzérom. Žiaľ, urobila osudovú chybu a namiesto neho vytiahla zbraň a vystrelila!

 

Náboj zasiahol šoféra do chrbta. Napriek tomu, že ho Bloodová zranila z bezprostrednej blízkosti, guľka minula všetky orgány, vďaka čomu muž prežil. Policajtka je momentálne stíhaná, rozsudok by mal padnúť do konca týždňa. Kolegovia ju však bránia, nesprávala sa totiž bezohľadne, šlo o chybu, ktorá sa jej prihodila v snahe pomôcť kolegovi. Zranený muž sa navyše správal agresívne, porušil zákon a následne napadol policajta.

 

Vyvrcholenie dramatickej situácie zachytáva video v čase od 6:13.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies