VIDEO Mladá dvojica čelí obvineniu: Zarábali videami, v ktorých zabíjali a jedli chránené zvieratá!

NETKY.SK • 17 Máj 2018, 15:00 • 2 min
VIDEO Mladá dvojica čelí obvineniu: Zarábali videami, v ktorých zabíjali a jedli chránené zvieratá!

Manželská dvojica z Kambodže doplatila na svoje brutálne vlogy publikované na internete.

slovakia

left justify in out

Kambodža je krajina známa tým, že väčšina jej obyvateľov žije vo veľkej biede. Dosiahnuť tu slušný zárobok môže byť veľmi náročné, preto mnohí, najmä mladí ľudia, z domova odchádzajú a peniaze zarábajú za hranicami. Istý manželský pár sa ale rozhodol pre inú cestu.

 

Ah Lin Tuch a Phoun Raty videli veľký potenciál zárobku vo vlogovaní. Ide o moderný spôsob „podnikania“, kedy sa na interne uverejňujú videá na rôzne témy, pričom zisk plynie z reklám, ktoré sú do týchto obsahov umiestňované. Takýmto  spôsobom si pár dokázal privyrobiť aj 500 dolárov mesačne, čo je na pomery Kambodže naozaj slušný zisk. Problém bol však v tom, čo bolo predmetom publikovaných videí.

 

Ah Lin a Phoun si založili akýsi dobrodružno-gastronomický vlog, v ktorom pred kamerou zabíjali vzácne zvieratá, často i nebezpečné druhy ako napríklad kobra, varili ich a jedli. Chceli vraj všetkým ukázať, že príprava jedla v divočine nie je žiadna veda. Zrejme ale nevedeli, že väčšina zvierat, ktoré sa stali ich pokrmom patrila k chráneným druhom, dokonca v jednom prípade išlo o kriticky ohrozeného živočícha.

 

Na vlog upozornili zahraniční aktivisti, ktorí požadovali zablokovanie tohto kanálu. Po tom, ako sa škandál prevalil, začali sa prípadom zaoberať aj miestne orgány.

 

Manželia momentálne čelia vážnym obvineniam a čaká ich súd.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies