VIDEO: Miyavi vydal singel Afraid To Be Cool / Raise Me Up

NETKY.SK • 29 Apríl 2016, 15:42 • 2 min
VIDEO: Miyavi vydal singel Afraid To Be Cool / Raise Me Up

BRATISLAVA - Japonský hudobník Miyavi vydal singel Afraid To Be Cool / Raise Me Up. Informoval o tom prostredníctvom oficiálnej webstránky a sociálnych sietí. Dvojsingel, ktorý obsahuje dve skladby a ich remixy, je k dispozícii na stiahnutie v digitálnom formáte.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný rodák z Osaky zároveň zverejnil svoj nový vizuál, o ktorý sa postarali umelec Fantasista Utamaro a fotograf Masayoshi Sukita známy napríklad dlhoročnou spoluprácou so zosnulým Davidom Bowiem.

 

"Bowie bol osobnosť žijúca zmyslami a dokázal neustále meniť svoj imidž. Viem, že podobne to bude aj s Miyavim. Už dávno som niečo také nevidel," vyjadril sa fotograf na adresu umelca, ktorý fanúšikom a fanúšičkám sľubuje začiatok novej éry so sloganom New Beat, New Future. Pod týmto názvom pripravuje aj japonské turné, v rámci ktorého na jeseň vystúpi v desiatich mestách.


Miyavi, vlastným menom Takamasa Ishihara, na hudobnej scéne pôsobí od roku 1999. Začínal ako gitarista už nefungujúcej visual kei rockovej skupiny Dué le Quartz a v roku 2002 odštartoval sólovú kariéru.

 

Talentovaný hudobník, ktorého prezývajú Samurai Guitarist, je známy špecifickým spôsobom hrania na elektrickú gitaru, takzvaným "slap style". Na konte má desať štúdiových albumov: Gagaku (2002), Galyuu (2003), Miyavizm (2005), MYV Pops (2006), Miyaviuta -Dokusou- (2006), This Iz The Japanese Kabuki Rock (2008), What's My Name? (2010), Samurai Sessions Vol.1 (2012), Miyavi (2013) a The Others (2015).

 

Ako herec sa predstavil napríklad v hudobnom filme Oresama (2004). Jeho medzinárodným filmovým debutom je životopisná vojnová dráma Nezlomný (2014) v réžii Angeliny Jolie.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies