VIDEO Mimozemský zjav: Toto dieťa v matkinom brušku predvádzalo nezvyčajné kúsky

NETKY.SK • 22 Január 2016, 17:00 • 2 min
VIDEO Mimozemský zjav: Toto dieťa v matkinom brušku predvádzalo nezvyčajné kúsky

PARÍŽ - Tehotná žena na internete zverejnila video, v ktorom vidno, ako sa na svet teší jej nadpriemerne aktívne nenarodené dieťa, pričom tento zjav šokoval množstvo ľudí.

slovakia

left justify in out

Nemenovaná Francúzska, zavesila zvláštne video na YouTube a svoj plod popísala ako "mimozemské" dieťa. Vo videu leží na chrbte a jej bruško sa aktívne vlní. V istých momentoch však nadobudne až „nadprirodzene“ špicatý tvar, o ktorom by sa väčšine budúcich mamičiek snáď ani nesnívalo.

 

Niektorým divákom sa to zdalo tak nemožné, že sa ženy v komentároch pýtali, či nepoužila nejaké umelé efekty. Ona však trvala na tom, že kúsky jej bábätka sú skutočné. "Áno, bolo to skutočné. Nenapadlo mi, že sa niečo také môže stať. Keď som ho natáčala, pohyby boli spočiatku malé a potom to zrazu urobil. Vôbec to ale nebolí,“ vysvetlila mamička.

 

"Je to naozaj impozantné! Nikdy som takto aktívne dieťa v brušku nevidel! " napísal jej jeden fanúšik. Iní scénku prirovnávajú k filmu Votrelec (Alien) z roku 1979, v ktorom mimozemské bytosti hosťovali v ľudských telách a neskôr z nich drasticky „vystúpili“.

 

Podľa lekárov začnú tehotné ženy cítiť pohyb v maternici približne v 16-tom týždni tehotenstva. Štúdie ukázali, že dieťa sa pohybuje približne 30-krát za hodinu. Aktivita dieťaťa je najviac citeľná, keď matka sedí alebo leží, pričom je dieťa zvyčajne najaktívnejšie medzi 9 hodinou ráno do 1 poobede.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies