VIDEO Milovníčka vážnej hudby baví ľudí: Zaspala a uprostred koncertu sa prebrala so strašným zvukom

NETKY.SK • 6 December 2017, 15:30 • 2 min
VIDEO Milovníčka vážnej hudby baví ľudí: Zaspala a uprostred koncertu sa prebrala so strašným zvukom

Táto návštevníčka divadla prežila zrejme veľmi vyčerpávajúci pracovný deň.

slovakia

left justify in out

V kalifornskom divadle Cascade sa odohral koncert vážnej hudby orchestra North State Symphony, ktorý viedol známy dirigent Scott Seaton. Hudobníci hrali skladby od významného ruského skladateľa Igora Stravinského.

 

Vidina takéhoto kultúrneho zážitku oslovila aj istú diváčku, ktorá  sa koncertu rozhodla zúčastniť. Avšak v čase predstavenie zrejme nebola adekvátne naladená. Možno mala ťažký deň alebo bola len nevyspaná, no každopádne, uprostred predstavenia, počas pomalej a pokojnej pasáže skladby, sa jej podarilo zaspať. To ale nie je všetko, v momente, keď hudba náhle vygradovala, žena sa v šoku prebrala a skríkla tak nahlas, že ju počulo nielen celé publikom, ale aj samotní umelci.

 

Nečakaná a vtipná situácia spustila úškrny a smiech tak medzi divákmi, ako aj na samotnom pódiu. Profesionálny dirigent sa však napriek tomu nenechal vyviesť z miery a koncert veľkolepo odohral do úspešného konca.

 

Unavená milovníčka vážnej hudby si však zrejme odteraz pred každým podobným podujatím, ktorého sa rozhodne zúčastniť, dá doma radšej preventívneho „šlofíka“.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies