VIDEO Milovníci rýchlych áut, séria Rýchlo a Zbesilo začína odznova

NETKY.SK • 20 Február 2019, 15:14 • 2 min
VIDEO Milovníci rýchlych áut, séria Rýchlo a Zbesilo začína odznova

BRATISLAVA – Milovníci ságy Rýchlo a zbesilo (Fast & Furious) sa môžu tešiť na nový trhák, v ktorom si zahrajú dvaja z hlavných protagonistov. Herecké obsadenie sa síce výrazne pomenilo, no film na celkovej kvalite plnej rýchlych áut, nových technológii a akčnosti určite nestratil.

slovakia

left justify in out

Séria okolo Dominica Toretta (Vin Diesel) a Bryana Connora (Paul Walker) musela už skôr či neskôr skončiť. V roku 2013 sa totiž stala tragická nehoda, pri ktorej smútil takmer celý svet. Paul Walker zahynul pri autonehode aj s kamarátom Rogerom Rodasom, keď sa vracali z charitatívnej akcie Reach Out Worldwide pre obete Tajfúnu Haiyan. Ako hovorili všetci hercovi najbližší, osudným sa mu stali rýchle autá.

 

img

 

Ako vieme, séria Fast & Furious obsahuje až 8 filmov, no tragická nehoda sa stala počas nakrúcania 7-ho dielu. Režiséri to napokon vyriešili a do posledného filmu nebola už postava Bryna Connora zakompovaná.

 

 

Muselo sa však už vymyslieť niečo nové. Tak sa režiséri rozhodli, že starú partiu rozpustia a začne sa natáčať úplne nová séria. V nej budú hlavnými postavami Dwayne Johnson (The Rock) a Jason Statham. Orem nich sa môžeme tešiť na Idrisa Elbu či zo ženského osadenstva Vanessu Kirby a Eizu González.

 

img

herečka Vanessa Kirby

 

Luke Hobbs (Dwayne Johnson) a Deker Shaw (Jason Statham), známe to postavy z minulej ságy, ktorí dokonca v poslednom filme bojovali na jednej strane, sú opäť povolaní do akcie. Tentoraz proti nim stojí zločinec (Idris Elba), ktorý sa podujme na experiment a stane sa superčlovekom. Film je takmer v každej scéne tvorený poriadnou dávkou akcie a efektov. Diváci sa majú určite na čo tešiť. V USA sa s premietaním ešte len začne, no v priebehu pár mesiacov by mal film doraziť aj k nám.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona