VIDEO Milión fanúšikov oslavovalo v uliciach Denveru

NETKY.SK • 11 Február 2016, 11:49 • 2 min
VIDEO Milión fanúšikov oslavovalo v uliciach Denveru

DENVER - V Denveri sa triumf vo finále profesionálnej zámorskej súťaže amerického futbalu NFL oslavoval prvýkrát po sedemnástich rokoch.

slovakia

left justify in out

Po úspechu Broncos v Super Bowle 50 vyšlo do ulíc hlavného mesta štátu Colorado približne milión ľudí. Chceli privítať Trofej Vincea Lombardiho, Peytona Manninga, Vona Millera a spol. Tí sa na 22 hasičských automobiloch približne trištvrte hodinu presúvali od železničnej stanice k centrálnemu parku, kde sa konalo zhromaždenie. Trénerovi Garymu Kubiakovi a veteránovi DeMarcusovi Waremu telefonicky zablahoželal prezident USA Barack Obama a Broncos pozval do Bieleho domu: "Takúto defenzívu som nevidel od Chicaga Bears v roku 1985."

 

 

Po touchdowne v záverečných minútach nedeľňajšieho Super Bowlu, ktorým Denver definitívne spečatil svoje víťazstvo, nezachytili kamery žiadne emócie na tvári Peytonovho brata Elia Manninga. Quarterback New Yorku Giants však v sebe iba nezaprel hráča. "Sústredil som sa, či potvrdia za jeden bod, alebo sa pokúsia premeniť za dva," citoval oficiálny web profiligy mladšieho z bratskej dvojice. Jeho správanie sa stalo terčom posmechu na internete. "Sú to výborné vtipy," ironicky podotkol Eli.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies