VIDEO Michal Hlinka po dlhodobom zranení opäť trénuje naplno! Už o dva týždne štartuje príprava belasých na ľade

NETKY.SK • 22 Jún 2017, 09:00 • 2 min
VIDEO Michal Hlinka po dlhodobom zranení opäť trénuje naplno! Už o dva týždne štartuje príprava belasých na ľade

TRENČÍN/BRATISLAVA - Dvadsaťštyriročný útočník Michal Hlinka na uplynulú sezónu v slovenskej Tipsportlige určite nebude spomínať v najlepšom. Útočník bratislavského Slovana prišiel v závere prestupového obdobia pomôcť Dukle Trenčín, ale už po dvoch dueloch sa sezóna pre neho predčasne skončila. Rodák z Trenčína sa 19. februára v zápase so Zvolenom nešťastne zranil a pre roztrhnuté púzdro v ramene musel podstúpiť operáciu.

slovakia

left justify in out

Operácia sa našťastie vydarila a po zdĺhavej rekonvalescencii je Michal opäť v plnom tréningovom zaťažení. S vedením Slovana sa iba nedávno dohodol na predĺžení kontraktu s platnosťou do 30. apríla 2018.

 

Už druhý mesiac zarezáva pod dohľadom skúseného kondičného trénera Stana Magulu v Dubnici vo fitnes centre Tomáša Tatara, cez víkendy ešte veľa bicykluje. Prípravu na ľade odštartuje Slovan 3. júla. A akým aktivitám sa ešte Michal venuje v horúcich letných dňoch? To sa dozviete v nasledujúcom videu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies