VIDEO Michael Jackson žije: Vystúpil na Billboard Music Awards v Las Vegas

NETKY.SK • 23 Máj 2014, 19:00 • 2 min
VIDEO Michael Jackson žije: Vystúpil na Billboard Music Awards v Las Vegas

LAS VEGAS – Kráľ popu žije! Michael Jackson sa objavil na pódiu počas odovzdávania cien Billboard Music Awards v Las Vegas a zaspieval pieseň Slave to the Rhythm z albumu Xscape.

slovakia

left justify in out

Takmer päť rokov po smrti kráľa popu sa na pódiu objavil holografický Michael Jackson. Príprava na jeho vystúpenie trvala viac ako šesť mesiacov a na to, aby sa mohol objaviť na pódiu bolo potrebné vyvinúť úplne novú technológiu.

 

„To čo ste videli na Billboard Awards bola digitálna hlava, spojená s telom herca. Obidva elementy spolu zachytíme a zosynchronyzujeme,“ povedal David Alki, zakladateľ spoločnosti Hologram USA, ktorá holografického kráľa popu vytvorila. „To čo ste videli bol super Michael, Michael Jackson bez všetkých kontroverzií v jeho živote,“ dodal Alki.

 

Holografický Michael bol prehrávaný v reálnom čase, to znamená, že všetky pohyby, ktoré videli ľudia v Las Vegas, robil tanečník v štúdiu, kde ho snímalo 26 kamier naraz.

 

 

Nejednalo sa o prvé holografické vystúpenie. V roku 2009 v americkej speváckej súťaži American Idol vystúpila Celine Dion s holografickým Elvison Presleym.

 

 

V roku 2012 na festivale Coachella ožil reper Tupac Shakur.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies