VIDEO Metallica vydala nový album Hardwired…To Self-Destruct

NETKY.SK • 21 November 2016, 15:04 • 2 min
VIDEO Metallica vydala nový album Hardwired…To Self-Destruct

BRATISLAVA – Legendárna skupina Metallica potešila fanúšikov na celom svete, keď po dlhých ôsmich rokoch a dvoch mesiacoch vydala 18. novembra nový štúdiový album s názvom Hardwired…To Self-Destruct.

slovakia

left justify in out

Novinka vo formáte 2 CD/2 Vinyl set je prvou štúdiovkou držiteľov Grammy Award a členov Rock'n'rollovej siene slávy od ich predchádzajúceho multiplatinového albumu Death Magnetic, vydaného 12. septembra 2008 a nie je potrebné dodávať, že obsadil prvé miesta rebríčkov albumov v USA, Kanade, Austrálii, Veľkej Británii aj v európskych krajinách. Hardwired…To Self-Destruct na Slovensku vychádza v niekoľkých formátoch: CD, Vinyl, Digital a Deluxe. Album produkoval osvedčený Greg Fidelman, ktorý bol zvukovým inžinierom už pri spomínanom albume Death Magnetic.

 

„Je to skutočne už osem rokov? Vôbec mi to tak nepripadá!,“ vraví člen skupiny Lars Ulrich. „Už sa tešíme ako blázni, aby sme mohli so všetkými našimi priateľmi po svete zdieľať naše nové skladby. Posledných 18 mesiacov sme to skúšali rozbaliť v štúdiu s Gregom aj bez neho a zasa nakopnúť naše tvorivé motory. Hranie novej hudby a ponorenie sa opäť do všetkého, čo tak milujeme je najviac. Takže sa pripravte, už sa to blíži!“

 

Ako prvá skladba z nového albumu bola 18. augusta v priamom prenose z centrály Metallicy v Bay Area predstavená pieseň Hardwired. Počas rozhovoru s minneapolským rádiom 93X Lars Ulrich šokoval komentátora Pabla tým, že prvýkrát pustil túto skladbu, čím prekvapil a potešil nielen poslucháčov rádia, ale aj fanúšikov po celom svete. Neskôr nasledovali single Moth Into Flame a Atlas, Rise! V piatok 18. novembra vyšiel album, ktorý obsahuje v základnej verzii celkom 12 skladieb, pričom deluxe verzia ponúkne ďalšie tracky.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona